Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nlofferte@ringelberg.nl

Home / Dagtochten / All-inclusive cruise met de Prins Willem Alexander 20 t/m 25 mei 2018

All-inclusive cruise met de Prins Willem Alexander 20 t/m 25 mei 2018

All-inclusive cruise met zorg met de Prins Willem Alexander 20 t/m 25 mei 2018 | 6-daags arrangement

Bent  u toe aan een heerlijke vakantie met zorg, maar zonder zorgen? Meld u dan nu aan voor onderstaande vaarvakantie!

Mantelzorgers  zijn natuurlijk ook van harte welkom. Zo kunt u beiden ontspannen, uitrusten een genieten van onze goed verzorgde cruise. U slaapt dan zelf in een tweepersoons personeelshut met douche. Het enige wat wij van u vragen zijn wat lichte werkzaamheden, zoals koffie rondbrengen, een rolstoel duwen of helpen met de tafels afruimen. Als mantelzorger krijgt u korting en kunt u mee voor slechts 299,-. Er zijn hiervoor nog een beperkt aantal plaatsen aanwezig. Ook voor u is de vakantie all-inclusive!

Hoe ziet de reis eruit
Vanaf één van de 5 opstapplaatsen nemen wij u mee met een luxe touringcar met lift naar Arnhem waar de Prins Willem Alexander klaar ligt. De eerste avond is het Pinksteren en leggen wij u in de watten met een uitgebreid diner. Vanaf Arnhem neemt de riviercruiser u mee via een mooie vaarroute naar Zupthen, Zwolle, Hoorn, Wijk bij Duurstede en Dordrecht. Hierbij maken we uiteraard leuke uitstapjes zoals het IJsselpaviljoen, een stadswandeling, winkelen, het museum van de 20e eeuw en een paardentram. In de avonden is er een geweldig zeemanskoor, spel, bingo en een leuke quiz. De laatste avond sluiten we af met een verrassend diner en een geweldige artiest. Vanaf Zwijndrecht brengen wij u weer terug naar de opstapplaats.

Inclusief: Alle uitstapjes, vervoer, zorg, avondentertainment, volpension, drankjes en reisbegeleiding. Een rolstoel of rollator is geen probleem. Veel hulpmiddelen kunnen worden besteld.

Prijs deelnemer: € 1049,- p.p. o.b.v. een 2 persoonshut

Prijs mantelzorger: 299,-. p.p. o.b.v. een 2 persoons personeelshut

Vol is vol, dus reageert u snel!

Voor meer informatie kunt kijken op onze website, bellen via

tel. 088-1239988 of stuur een e-mail naar careynplus@careyn.nl

Wij staan u graag te woord.