Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nlofferte@ringelberg.nl

Home / Informatie / Verzekeringen

Verzekeringen

De Even-Op-Reis Verzekering is de perfecte reisverzekering voor dagtrips en korte reizen met de bus. Deze verzekering heeft een complete dekking tegen een aantrekkelijke premie, al vanaf € 1,50 p.p.

Waarom de Even-Op-Reis verzekering:

1. De perfecte reisverzekering voor dagtrips en korte reizen per bus
Reizigers die een dagtrip, weekendje weg of een andere korte reis boeken gaan vaak op reis zonder reis- en/of annuleringsverzekering. Speciaal voor deze reizigers heeft Mondial assistance de Even-Op-Reis Verzekering. Dit is een complete reisverzekering inclusief annuleringsdekking en ideaal voor dagtrips en korte reizen in de Benelux of Duitsland met een maximale duur van 72 uur.

2. Complete dekking tegen aantrekkelijke premie, al vanaf € 1,50 p.p.
Deze complete reisverzekering is geschikt voor reizigers die met de bus
binnen de Benelux of Duitsland op reis gaan. Voor een voordelige en vaste prijs biedt de Even-Op-Reis Verzekering een uitstekende dekking bij:

  • S.O.S.-kosten (waaronder repatriëring en extra reis- en verblijfkosten)
  • Schade en diefstal van bagage
  • Medische kosten
  • Annulering

Bij medische kosten, S.O.S.-kosten en annulering geldt geen eigen risico. Voor Reisbagage geldt slechts een eigen risico van € 25,-.

3. Mondial Assistance, 24 uur per dag bereikbaar
Mondial Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met 33 eigen alarmcentrales in alle delen van de wereld. Wereldwijd staan 400.000 professionele hulp- en zorgverleners voor u klaar! Altijd in het Nederlands, 24 uur per dag, 7 dagen
in de week. Door dit wereldwijde netwerk weet Elvia Assistance precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden.

4. Eén vaste premie voor reizen tot maximaal 72 uur in de Benelux én Duitsland