Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nlofferte@ringelberg.nl

Home / Over Ringelberg / Chauffeursinfo

Chauffeursinfo

Touringcarchauffeur is afwisselende en verantwoordelijke baan. Dat wordt je niet zomaar. We vervoeren mensen en daar gaan we uiterst zorgvuldig mee om.

We vervoeren onder andere personeel voor bedrijven in het Botlekgebied en naar de Maasvlakte. Maar we vervoeren ook schoolkinderen, sportverenigingen, transfers en evenementen- en congresvervoer. Dagjes uit met de vereniging of weekendjes weg. Bedrijfsuitjes, stedentrips en vakantiereizen.

Onze werkzaamheden variëren enrom en daarom hebben we bewust gekozen voor een diverse chauffeurscorps. Full timers en part timers en van dames tot heren en van allochtoon tot autochtoon. Voor hun en uw veiligheid hebben (een aantal van de) touringcars tegenwoordig ook camerabewaking en gps-tracker.

Elke Ringelbergchauffeur is in bezit van alle benodigde papieren. Van geldig rijbewijs tot het CCV-B diploma personenvervoer en de 5 jaar geldige geneeskundige verklaring. Elke chauffeur volgt elke vijf jaar de minimaal vereiste 30 uur nascholing. Aanvullend volgen de chauffeurs de voor hen benodigde specifieke aanvullende cursussen. Veilig en onbezorgd op pad met Ringelberg.