Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nlofferte@ringelberg.nl

Home / Dagtochten / Rondleiding wijngaard en varen Gouden Ham

Rondleiding wijngaard en varen Gouden Ham

De Gouden Ham ligt centraal in een landschap van rivieren, dijken, polders en rustieke dorpjes. Door modern natuurbeheer wordt de rivieren meer vrijheid en ruimte gegund, waardoor een van de grootste en ruigste natuurgebieden in Nederland aan het ontstaan is.

Programma
Vanaf uw opstapplaats rijden we rechtstreeks naar Horssen, waar we bij wijngaard de Kleine Heerlijkheid worden ontvangen met koffie en appelgebak. Aansluitend krijgt u een rondleiding over de wijngaard en uitleg over wijn maken. Rond het middaguur staat er bij restaurant Moeke Mooren een heerlijke koffietafel voor u klaar. Na de lunch gaat u aan boord van de Sluizer voor een rondvaart door recreatiegebied de Gouden Ham. De tocht vaart over de Maas langs historische plaatsjes zoals Maabommel, Megen en Appeltern. Na het varen kunt u eventueel actief genieten met een uurtje bowlen of ouderwets vermaak met Oud Hollandse spelen (=meerprijs). Als laatste nog een uitgebreid 3 gangen diner in Tiel.

  • Inclusief
  • Exclusief
  • Meer informatie

2 x koffie met appelgebak
excursie wijnmakerij de Kleine Heerlijkheid
koffietafel
rondvaart
3 gangen diner
vervoer per luxe touringcar
btw
bij minimaal 45 personen is er 1 persoon gratis

Consumpties tenzij anders vermeld
meerprijs bowlen of oudhollandse spelen 4,00 euro p.p.

Prijs is uitgaand van minimaal 45 deelnemers
reisduur van 08.30-20.30
factoren als vertrekplaats, reisduur en aantal personen kunnen invloed hebben op het tarief. Graag maken wij een offerte voor u, waarbij rekening kan worden gehouden met uw wensen.