Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Touringcar verhuur

Misschien wel de beste touringcar verhuur van de regio

De een noemt het touringbus of personen bus, maar wij spreken liever over touringcar. Ringelberg heeft een ruime keuze aan touringcars. Van basic tot luxe touringcar huren voor een korte excursie of dagtocht. Maar ook voor een meerdaagse reis, personeelsvervoer, bedrijfsuitje, schoolreis, vakantie, evenement en transfer van en naar een vliegveld kunt u bij ons terecht. Ringelberg werkt snel en is betaalbaar. Ook kunt u goedkoop projectmatig personen bussen of touringbussen huren, bijvoorbeeld tijdens onderhoud bij een fabriek, waar wij met lagevloerbussen het parkeervervoer verrichten. Neem vrijblijvend telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken: (010) 501 87 77, of vul onderaan deze pagina het formulier in.

Ruime keuze touringcars en bussen

Bij Ringelberg kunt u terecht voor kleine en grote groepen tot en met 92 personen. Standaard bussen voor bijvoorbeeld personeelsvervoer of schoolzwemmen, maar ook luxe bussen voor bijvoorbeeld vip-arrangementen. Tevens beschikken wij over touringcars met een rolstoellift en is het mogelijk om 40 fietsen te vervoeren met onze fietstrailer. Mocht u niet genoeg ruimte hebben om alle bagage te vervoeren, dan kunt u ook een bagage aanhanger huren. U kunt zelfs een extra bestelbus met chauffeur huren voor extra bagage. Deze bestelbus mag u ook zelf rijden als u dat wenst (zie ook Autoverhuur). Elke bus heeft zijn eigen specificaties met de daarbij behorende tarieven.

Voor hele grote groepen kunnen we onze 92-persoons dubbeldekkers inzetten. Deze luxe touringcars zijn uitgerust met alle faciliteiten tot Comfort Class of Royal Class niveau.

Personeelsvervoer, betrouwbaar en op tijd

Een van onze specialismen is het dagelijks (24/7) vervoer van werknemers naar bedrijven. Stipt op tijd en uitgerust komen werknemers aan op hun werk. Net zo belangrijk voor de werknemer is dat ze ook weer op tijd naar huis kunnen. Voor kleine groepen of vervoer over een fabrieksterrein, of door smalle straten en wegen zijn onze wendzame 16-persoons en 17-persoons kleinbussen en taxi service uitermate geschikt. Vervoer per kleinbus of touringcar in de directe omgeving zoals Hoogvliet, Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Maasvlakte en de Botlek. Maar ook verder weg zoals de Moerdijk, Antwerpen, Amsterdam enzovoorts. Ringelberg heeft voor iedere vervoersvraag een geschikte bus.

Ringelberg inschakelen is beter voor het milieu

Ringelberg onderneemt maatschappelijk verantwoord en houdt rekening met het milieu. Een milieuvriendelijkere manier van woon- werkverkeer is er niet, want één touringcarbus kan met gemak 35 auto’s vervangen. Hiermee bereikt u een enorme CO2 reductie, dus ook goed voor het mvo van uw bedrijf. Het vervoer per bus is per definitie duurzaam, omdat je meerdere mensen tegelijk in één voertuig vervoert. De CO2-uitstoot per persoon is daardoor erg laag. Op www.milieucentraal.nl kunt u eenvoudig zien hoe milieuvriendelijk en duurzaam vervoer per touringcar is. Daarnaast wordt het onderhoud aan onze autobussen alleen uitgevoerd door gekwalificeerde merkdealers, die aan alle voorschriften voldoen. Uw garantie voor betrouwbaar vervoer begint in Hoogvliet, bij Ringelberg.

Veiligheid voor onze klanten vinden we belangrijk

Veiligheid begint met de aanschaf van de juiste bussen en gedegen periodiek onderhoud. Daarnaast werken we alleen met vakkundige chauffeurs. Wij kunnen elke touringcar volgen met het GPS system en er zijn zelfs een aantal bussen uitgerust met een camerasysteem. Kijk op deze pagina naar de bussen en de specificities kleinbus en taxi service, kleine touringcars, dubbeldekstouringcars, touringcars, luxe touringcars en VIP touringcars. Maak zelf een keuze of bel om te overleggen welke bus het best past bij uw vraag of wens.

Offerte aanvragen

U kunt eenvoudig hieronder het offerteformulier invullen, of uw vraag mailen naar de afdeling verhuur, touringcars@ringelberg.nl. U ontvangt zo snel mogelijk onze geheel vrijblijvende aanbieding.

Direct contact opnemen

U kunt ons op werkdagen van 08:30 tot 17:15 altijd telefonisch bereiken op (010) 501 87 77. Wilt u liever persoonlijk contact, dan kunt u ook altijd bij ons kantoor binnenstappen. De deur staat open en de koffie is zo gezet!

Touringcar