Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Aardbeien en Asperges

Van oudsher staat Noord-Limburg bekend om de teelt van Asperges en Aardbeien. In Horst aan de Maas is van beide streekproducten een permanente en inspirerende presentatie te zien.

Programma
Vanuit de regio Rotterdam zetten we koers richting Noord- Limburg om een bezoek te brengen aan het nationaal asperge- en champignon museum en het aardbeienland.
Onderweg tijdens de mooie route maken we een stop voor een kop koffie of thee met gebak.
Hierna rijden we verder naar Museum de Locht in Melderslo waar u wordt ontvangen met een koffietafel. Hierna heet u nog even de tijd om op eigen gelegenheid het musem te bezoeken. Deze historische boerderij is ingericht als streekmuseum met ook wisselende expositites en demonstraties van oude ambachten. Tevens herbergt de boerderij het nationaal asperge- en champignon museum. De teelt wordt vanaf het beginstadium tot eindproduct in beeld gebracht.

Omstreeks 15.00 uur worden we welkom geheten in het Aardbeienland. Een land vol met heerlijke rode zoete aarbeien. Onweerstaanbaar lekker en ze zijn overal te zien: in de kassen, op de velden, in het bos en in de tuinen. Na de rondleiding van 45 minuten, heeft u nog een drie kwartier de tijd om het Aardbeienland op eigen gelegenheid te bekijken.

Aan het einde van de middag vangt de terugreis aan, welke we onderbreken voor een heerlijk drie gangen diner in Tiel. Rond 21.00 uur bent u terug op de opstapplaats in de regio Rotterdam.

  • Inclusief
  • Exclusief
  • Meer informatie
Vervoer per luxe touringcar
Inclusief BTW
Koffie of thee met warme apfelstrudel en warme vanillesaus
Koffietafel en bezoek museum de Locht
Entree en rondleiding Aardbeienland
Drie gangen diner
Drankjes bij het diner
Reisduur: 08.30 – 21.00 uur