Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Autoverhuur

Veilig en betaalbaar autoverhuur, waar u ook heen wilt

Verhuizen, wintersportvakantie, een dag of een weekendje lekker weg? Vrijgezellenfeest, familie- of personeelsuitje of op pad met de vereniging? Ringelberg autoverhuur verhuurt auto’s voor elke trip. Van kleine personenauto (shortlease) of 9-persoonsbusje tot complete bakwagen en van bestelbus tot mini touringcar inclusief chauffeur.

Betrouwbaar en veilig autoverhuur, dat vinden we belangrijk. Ons wagenpark wordt daarom in onze eigen werkplaats onderhouden en voor elke uitgifte gereinigd en geïnspecteerd. De auto’s zijn altijd in topconditie. De huurauto’s van Ringelberg zijn aangesloten bij de ANWB, dus mocht u onverhoopt toch met pech komen te staan, dan wordt u door de ANWB weer op weg geholpen.

Auto huren in de regio Albrandswaard, Barendrecht, Ridderkerk, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Rockanje, Pernis, Brielle, Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam of Rotterdam, kom dan naar Ringelberg autoverhuur in Hoogvliet.

Verzekering

Een ongelukje zit in een klein hoekje en daarom zijn alle auto’s verzekerd. Mocht u door eigen toedoen betrokken raken bij een ongeval, dan is uw eigen risico in binnen- en buitenland € 800,-. Voor een bakwagen geldt een eigen risico van € 1.500,-. Wij bieden niet de mogelijkheid om het eigen risico af te kopen.

Wintersport servicepakket

Een prettige vakantie begint met een goede voorbereiding. Als u een auto huurt voor een wintersportvakantie, dan bent u verplicht om aan wettelijke eisen, van de landen waar u rijdt, te voldoen. Ringelberg heeft daarom het wintersport servicepakket. Wij zorgen dat de auto in orde is en aan de wettelijk eisen voldoet. U kunt veilig en zorgeloos op reis.

Het wintersport servicepakket bestaat uit:

  • Winterbanden
  • Sneeuwkettingen
  • EHBO-set
  • Reflectie jacks
  • Reservelampen set
  • 24/7 Pechhulp dekking in binnen- en buitenland
  • ANWB Vervangend vervoer

Autoverhuur: betaalbaar en inclusief 100 kilometer

Vooraf geeft Ringelberg u een indicatie van de prijs, gebaseerd op de ingeschatte kilometers en de huurperiode. Die bepalen we samen met u en zo voorkomen wij financiële verrassingen achteraf. Ringelberg kiest voor degelijke kwaliteit, namelijk Volkswagen. Wij verhuren de Volkswagen UP, de Transporter, de LT Bestelbus en de LT Bakwagen. Wilt u voor een langere periode een auto huren? De huurauto’s van Ringelberg zijn ook beschikbaar voor shortlease.

 

 

 

 

Autoverhuur Dag
Halve dag
Ma – do
Za-Zo  Weekend Week
(7 dagen)
Volkswagen Up Vanaf € 35,- per dag incl. 100 km Vanaf € 40,-  incl. 100 km Vanaf € 100,- per weekend incl. 400 km Vanaf € 205,- per week incl. 800 km
Volkswagen Kombi Vanaf € 85,- per dag incl. 100 km Vanaf € 60,- per dagdeel incl. 50 km Vanaf € 95,-  incl. 100 km Vanaf € 210,- per weekend incl. 400 km Vanaf € 565,- per week incl. 1.000 km
Volkswagen Bestelbus

Vanaf € 75,- per dag incl. 100 km Vanaf € 55,- per dagdeel incl. 50 km Vanaf € 85,-  incl. 100 km Vanaf € 210,- per weekend incl. 400 km Vanaf € 450,- per week incl. 1.000 km
Volkswagen Bakwagen Vanaf € 105,- per dag incl. 100 km Vanaf € 80,- per dagdeel incl. 50 km Vanaf € 125,-  incl. 100 km Vanaf € 290,- per weekend incl. 400 km Vanaf € 565,- per week incl. 1.000 km
Onze prijzen zijn inclusief verzekering en btw. Extra gereden kilometers, boven de afgesproken aantal kilometers, worden achteraf doorberekend met € 0,24 per kilometer.

Volkswagen UP

De Volkswagen UP personenauto beschikt over 5 deuren over vier zitplaatsen. Compact, maar onverwacht ruim. Met een gemiddeld verbruik van 4 liter op 100 kilometer, rijdt u heel voordelig naar uw bestemming.

Volkswagen Transporter

Wilt u met een klein gezelschap op pad, dan is de 8- of 9-persoons Volkswagen Transporter een geschikte keuze. Met deze personenbussen kunt u gezellig samen reizen met een groep tot en met negen personen. Daarnaast bespaart u door samen te reizen ook nog eens brandstof- en eventuele tol- en parkeerkosten. De bestuurder moet in het bezit zijn van rijbewijs B.

Kleinbus

Is uw gezelschap groter dan 9 personen, dan adviseren wij de 17- of 19-persoons kleinbus / mini touringcar. Het is wettelijk niet toegestaan om deze bussen zelf te besturen. Daarom kunt u een kleinbus uitsluitend met chauffeur huren. Klik hier voor meer info, of vraag een offerte voor een kleinbus aan.

Volkswagen LT bestelbus

Wilt u iets vervoeren, huur dan tegen een scherpe prijs een Volkswagen LT bestelbus. Naast de bestuurder, biedt deze bus plek aan één of twee extra inzittenden. De laadruimte is met 11 m3 enorm te noemen en is makkelijk toegankelijk door de rechterschuifdeur en achterdeuren die 180 graden te openen zijn. Heeft u meer dan 11 m3 te vervoeren dan kunt u zelfs een aanhangwagen achter de bestelbus koppelen. De bestuurder moet in het bezit zijn van rijbewijs B. Wilt u ook de aanhanger achter de bestelbus koppelen? Dan moet de bestuurder in het bezit zijn van rijbewijs B+E.

Volkswagen LT Bakwagen

Verhuizen en vervoeren van veel spullen of grotere stukken? Huur dan voordelig een Volkswagen LT Bakwagen. Naast de bestuurder, biedt de auto plek aan nog twee inzittenden. Het maximum laadvermogen van deze auto is 700 kg en de laadruimte heeft een inhoud van 19 m3. De laadruimte is perfect toegankelijk door de hydraulische lift. De bestuurder moet minimaal 23 jaar oud zijn, in het bezit zijn van rijbewijs B en ervaring hebben met het besturen van grotere auto’s.

Ophalen en inleveren huurauto’s

Op werkdagen kunt u tijdens de openingstijden van ons kantoor terecht voor al uw vragen en voor het ophalen en inleveren van de huurauto’s, tenzij anders afgesproken. In het weekend zijn er twee tijdstippen waarop u uw huurauto kunt ophalen of inleveren, tussentijds is het kantoor gesloten.

Maandag tot en met vrijdag
Tussen 08:30 en 17:30

Zaterdag en zondag
Tussen 08:00 – 09:00
óf 20:00 – 21:00

Op alle transacties zijn de Algemene voorwaarden van toepassing.