Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

De BroekerVeiling en varen

Museum BroekerVeiling is de oudste doorvaar-groenteveiling ter wereld. Op deze historische plek in Broek op Langedijk is in 1887 het veilen bij afslag ontstaan en dit systeem wordt tegenwoordig bij alle grote veilingen toegepast. De herinnering wordt levend gehouden door het historische veilinggebouw en de markante lighallen die boven het water gebouwd zijn. Ook het buitenmuseum is prachtig, met akkers, een boomgaard, dieren, een schuitenhelling en oorspronkelijke bruggetjes.

Programma
We vertrekken in de ochtend naar Broek op Lange dijk en beginnen daar met een heerlijk kopje koffie of thee en wat lekkers. Vervolgens krijgen we een rondleiding met gids door het museum en volgen we het programma Veilen/varen en verrassen! Buiten een zeer interessant bezoek aan de veiling, gaat u een stukje varen én maakt u van dichtbij mee hoe de veiling vroeger in zijn werk ging. Het programma wordt onderbroken om gebruik te maken van een heerlijke Westfriese koffietafel. Aan het einde van de middag vangt de terugreis aan. Onderweg doen we het gezellige restaurant de Hanepoel te Abbenes aan om met een smakelijk drie gangen diner de dag af te sluiten.

  • Inclusief 
  • Exclusief 
  • Meer informatie 
vervoer per luxe touringcar
btw
entree Broekerveiling
koffie of thee met een broekerbol
rondleiding per gids
koffietafel
rondvaart
veiling
drie gangen diner
consumpties tijdens de koffietafel en diner
het genoemde tarief is geldig vanaf 45 personen per touringcar
reisduur van 08.30 tot 18.00 uur
factoren als vertrekplaats, reisduur en aantal personen kunnen invloed hebben op het tarief. Graag maken wij een offerte, waarbij rekening kan worden gehouden met uw wensen.