Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nlofferte@ringelberg.nl

Home / Dagtochten / Burgers Zoo & Desert

Burgers Zoo & Desert

Dierenpark Burgers Zoo is een park van 45 hectare dat bestaat uit verschillende delen. Onder andere Burgers Bush, dit is het dierenpark. Burgers Desert, een prachtig overdekt Tropisch Regenwoud. Burgers Ocean, hier kunt u de dieren uit de Oceanen bewonderen en helemaal nieuw is de Burgers Rimba, hier leven diersoorten die oorspronkelijk voorkomen in het Maleise tropische regenwoud. Kortom een schitterend dierenpark waar u de hele middag kunt doorbrengen.

Programma
Vanaf uw opstapplaats rijden we per luxe touringcar via een leuke route naar Scherpenzeel. Daar aangekomen worden we ontvangen met verse koffie en gebak. Na dit lekkers rijden we verder met de touringcar naar Arnhem. Om circa 12.30 uur brengt u een bezoek aan Burgers Zoo & Desert. Bij de kassa ontvangt u een goedgevulde picknickmand. U kunt op eigen gelegenheid het park gaan bezichtigen. Burgers Zoo is een unieke dierentuin met de mooiste beesten en prachtig regenwoud met een pracht aan bomen en planten. En vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de Burgers Ocean. Rond de klok van 16.00 uur staat de touringcar weer gereed om u terug te brengen naar uw opstapplaats.

  • Inclusief 
  • Exclusief 
  • Meer informatie 
1 x koffie met gebak
entree Burgers Bush & Desert
Bamboe koffertje met flesje tropisch vruchtensap, een muffin, broodje ham, broodje kaas, coupon voor een keuze uit het tropisch soepenbuffet en een banaan.
Vervoer per luxe touringcar
btw
Exclusief consumpties
Reisduur van 09.00-18.00 uur