Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nlofferte@ringelberg.nl

Home / Nieuws / Coronavirus maatregelen

Coronavirus maatregelen

De gevolgen van het coronavirus worden steeds duidelijker zichtbaar. Het bedrijfsleven is druk bezig om zijn verantwoordelijkheid te nemen om de risico’s zoveel mogelijk te beperken. Ook Ringelberg neemt maatregelen om ervoor te zorgen dat mensen afstand houden. Dit doen wij door de richtlijnen van RIVM op te volgen.
De gezondheid en veiligheid van onze passagiers en collega’s staat voorop!

Het reizen per touringcar is nog steeds mogelijk. Al onze chauffeurs zijn op de hoogte van de RIVM richtlijnen en werken volgens protocollen in overeenstemming met RIVM-richtlijnen. Alle ritten zullen met touringcars uitgevoerd worden met een zo groot mogelijke capaciteit, zodat de passagiers zover mogelijk uit elkaar kunnen gaan zitten en zodoende de voorgeschreven afstand van 1,5 meter in acht kunnen nemen. Tevens hanteren we een zitplaatsverdeling en een in- en uitstap procedure. Ook wordt regelmatig het interieur, voornamelijk de leuningen en handgrepen in de touringcars gedesinfecteerd.

Reeds geboekte ritten kunnen kosteloos verplaatst worden naar een nieuwe datum. Indien de rit volledig geannuleerd dient te worden houdt Ringelberg zich aan de Algemene Voorwaarden van Busvervoer Nederland.

Mocht u hieromtrent nog vragen hebben kunt u contact opnemen met uw contactpersoon of stuur een mail naar info@ringelberg.nl. Uiteraard zijn wij ook telefonisch te bereiken op 010-5018777.