Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Herberg de Brabantse Kluis

Een hemelse presentatie en een aardse rondleiding.

In Brabant wordt een klooster ook wel een kluis genoemd. De Brabantse kluis is zeer uniek: hier vind u een herberg, boerderij en klooster. De kalfjes kunt u zien vanuit het restaurant en in de kloostertuin vind u zelfs een Mariagrot.

De hemelse presentatie wordt verzorgd door de zusters van het Missieklooster Heilig Bloed. Bij een kleine groep kan dit met rondleiding, anders wordt er in een sfeervolle ruimte een mooie foto presentatie gegeven. Na afloop van de presentatie kunt u op eigen gelegenheid een bezoek brengen aan de kloostertuin en Mariagrot. Zowel de herberg als de tuin zijn goed rolstoeltoegankelijk.

De aardse rondleiding vindt plaats in het boerenbedrijf waar boer Geert u alles over kan vertellen.
Hij verteld vol passie over het ontstaan van de hoeve en over het wel en wee van zijn melkveebedrijf vandaag de dag.

U kunt de dag starten met koffie of thee met wat lekkers erbij, een goede lunch in de herberg gebruiken of een middag afsluiten met een 3-gangen kloosterdiner

Bent u geïnteresseerd in een actiever programma, dan worden er op de boerderij diverse actieve en creatieve activiteiten aangeboden zoals Boerenmeerkamp, iPad challenge, Huifkartocht, koeschilderen, klompen schilderen, etc, etc.

Na afloop van uw programma is er ook nog gelegenheid de landwinkel te bezoeken met diverse streekproducten en hemelse en aardse cadeau artikelen