Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Informatie

U kunt nu bij ons ook per pin of met American Express de rekening voldoen!

De site van Leo Ringelberg Touringcars is ingesteld op de wensen van de reiziger van vandaag, een frisse lay out en een telkens vernieuwd en uitgebreid aanbod.

Zo vermelden we regelmatig nieuwe aanbiedingen op de site, verrassende arrangementen, leuke excursiereizen en doorlopend nieuwe reizen en dagtochten zowel voor groepen, als individuele reizen, voor een dag of voor meerdere dagen. Heeft u een leuke dagtocht gezien of in gedachten die niet op onze site vermeld staat, we leren graag bij dus laat het ons weten en we doen u een maatgemaakte scherpe aanbieding.

Over het huren van een grote touringcar met chauffeur of een 9 persoons VW bus zonder chauffeur krijgen we geregeld dezelfde vragen. Deze vragen en antwoorden kunt u onder FAQ terug vinden. Alle informatie over verzekeringen hebben we voor u samengevat in een aparte link onder informatie. Staat uw vraag er niet bij, neem dan tijdens werkdagen (van 08.30 tot 17.15 uur) gerust contact met ons op via telefoonnummer 010-5018777, of kom bij ons kantoor langs aan de Leerlooierstraat 141 in Hoogvliet-Rotterdam of stuur een mail naar info@ringelberg.nl . Wij zijn u graag van dienst.

Op alle transacties met ons zijn de Algemene Vervoer- en Reisvoorwaarden van KNV Busvervoer (laatste versie) van toepassing.