Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Kermismuseum Soet & Vermaeck

Hier beleeft u de kermis van 1920 met o.a. de kermisbioscoop, waarzegger, het Rad van Fortuin, de Kop van Jut, ballengooien en een echt schiettent. Voor iedereen is er ook een suikerspin, poffertjes en alles wat hier bij hoort. Als bezoeker hoef je bijna niet te lopen, u kunt lekker blijven zitten!

Programma
Rond het middaguur rijden we vanaf uw opstapplaats per luxe touringcar naar Tilburg.
Aangekomen bij het kermismuseum wordt u hartelijk verwelkomt in de poffertjessalon met een Brusselse Wafel met slagroom en een kopje koffie of thee. Op de tafels staat popcorn vers gebrande pinda’s en knabbeltjes. Terwijl u geniet van uw Brusselse wafel wordt er gestart met het verhaal waarbij de groep door het Rad van Avontuur betrokken worden bij de kermis. Ballen gooien, schietsalon, touwtje trekken, vlooientheater, kop van jut etc etc.

In de pauze wordt iedereen verwend met poffertjes en een drankje naar keuze. Ook is er gelegenheid om een dansje te doen in de speciale draaimolen.

Na de pauze is het tijd voor de cinemascoop waarna als finale op het rad van fortuin het grote prijzenfestival begint. Moet u zelf uw suikerspin draaien of gaat u naar huis met een heerlijke peperkoek of een grote pluche beer…

  • Inclusief
  • Meer informatie
  • koffie/thee met brusselse wafel met slagroom
  • bezoek kermismuseum
  • portie poffertjes met drankje
  • vervoer per luxe touringcar en btw
reisduur van circa 12.45 – 17.30 uur
Prijs op aanvraag