Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

De Kip en ’t Ei… en een advocaatje!

Bij het landhuis De Aalshof in het kleine Brabantse plaatsje Haps staat alles in het teken van ….eieren. In de gezellige ontvangstruimte worden groepen ontvangen en op de hoogte gebracht van allerlei interessante kip- en ei weetjes. Van de eieren worden allerlei producten gemaakt; zoals pasta’s en allerlei heerlijke soorten advocaat.

Programma
Vanaf uw opstapadres, vertrekken we per luxe touringcar richting Tiel voor een lekker kopje koffie met gebak. Hierna rijden we naar boerderij de Aalshof in Haps, waar u wordt ontvangen met een heerlijke lunch. Na de lunch krijgt u uitleg over alles wat er te zien is op de Aalshof. Met een diapresentatie krijgt u te zien hoe het prachtige nieuwe strohotel is gebouwd. Ook wordt u meegenomen naar de kippenkooien alwaar u uitleg krijgt over de huisvesting van deze dieren. Nadat u weer heeft plaatsgenomen op de veranda wordt er een creme brulle in een eitje geserveerd. De gastvrouw vertelt u alles over de bereiding hiervan en natuurlijk mag een advocaatje op deze middag niet ontbreken. Na deze leuke dag en al dat lekkers brengt de touringcar u weer naar de opstapplaats.

  • Inclusief 
  • Exclusief 
  • Meer informatie
1 x koffie met 1 x gebak
Lunch
rondleiding, demonstratie op de Aalshof
advocaat proeverij
vervoer per luxe touringcar
btw
consumpties, tenzij anders vermeld
het genoemde tarief is geldig vanaf 45 personen per touringcar.
reisduur van 08.30 tot 18.00
deze reis is geschikt voor rolstoelgebruikers en slecht ter been zijnde deelnemers.
factoren als vertrekplaats, reisduur en aantal personen kunnen invloed hebben op het tarief. Graag maken wij een offerte voor u, waarbij rekening kan worden gehouden met uw wensen
Reiscode: TRP2604