Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Melk-Drive & Excursieboerderij

Heeft u altijd al willen weten hoe boeremelk wordt gemaakt? Dan is dit is uw kans! In een verhaal vol passie over hoe het reilt en zeilt op de moderne boerderij met een knipoog naar het verleden.

Programma
Centraal gelegen in Nederland tussen de grote steden: Te midden van de ruimte die het Land van Heusden en Altena ademt, ligt het dorpje Genderen. Daar, aan de noordoever van de Bergsche Maas, staat Melk-drive en Excursieboerderij Leijser. Ron en Laura Leijser heten u welkom in de ontvangstruimte waar koffie/thee en een vers puddingbroodje worden geserveerd. Na dit lekkers krijgt u een rondleiding op de boerderij alwaar
De koeien uitkijken naar uw bezoek en de rondleiding wordt afgesloten met een glas echte verse melk uit de Melk-Drive.

Na alle ervaren en belevingen bij de Melk-drive reist u met een bus door het mooie landschap van Heusden en Altena naar het vestingstadje Woudrichem.

In Woudrichem stapt u uit de bus en in de gezellig ingerichte boot, waar de lucht van warme pannenkoeken u al tegemoet treedt. Uw lunch bestaat dan ook uit pannenkoeken en een drankje. Wanneer u heerlijk heeft gesmuld, brengt u een bezoek aan het Visserij- en Cultuurhistorischmuseum
U hoeft niet bang te zijn voor eventueel tijdsgebrek, er is nog voldoende ruimte om een kijkje te nemen in het stadje zelf.

  • Inclusief
  • Exclusief
  • Meer informatie
2 x koffie met 1 x puddingbroodje
bezoek / rondleiding Melk-Drive & Excursieboerderij
1 glas melk
pannenkoek + 1 consumptie
bezoek Visserij en Cultuurhistorischmuseum
vervoer per luxe touringcar en btw
 
reisduur van circa 09.00 – 16.30 uur