Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Museum Molen en wijngaard

In Noord Holland kunt u een prachtige molen gaan bezoeken. In de molen is vrijwel alles draaiend te zien op de begane grond door glasvloeren en glaswanden. U bezoekt hier ook een ingerichte molenaarswoning, compleet met bedstee en originele spulletjes van vroeger.

In de middag bezoek u de wijngaard, dit is voor de wijnliefhebbers een eldorado. U krijgt hier het proces van wijn maken te zien.
Na een korte uitleg en ontvangst op het wijnplein krijgt u een rondleiding door de wijngaard. Daarna wordt de wijnmakerij bezichtigd en wordt er uitleg gegeven over het wijnbedrijf en het wijn maken. Als afsluiting is er een wijnproeverij op het wijnplein met stokbrood en natuurlijk echte Beemsterkaas.

Programma
Vanaf uw opstapplaats rijden we direct naar Oterleek. In restaurant Bianca’s, welke geheel in Delfts Blauwe stijl is ingericht wordt u hartelijk ontvangen met koffie en vers gemaakte appeltaart. Na dit lekkers rijden we met de bus naar de Museummolen. U krijgt hier een film te zien over de molen en aansluitend een rondleiding. Na dit bezoek rijden we weer terug naar restaurant Bianca’s alwaar zij een heerlijke lunch voor u klaar heeft staan. In de middag brengt u een bezoek aan de wijngaard, u krijgt een rondleiding door de wijngaard en wijnmakerij en natuurlijk mag een proeverij niet ontbreken.

  • Inclusief
  • Exclusief
  • Meer informatie

2 x koffie met 1 x verse appeltaart
bezoek aan de museummolen
koffietafel met kroket
rondleiding en proeverij aan de wijngaard
vervoer per luxe touringcar
btw

consumpties tenzij anders vermeld

reisduur van 08.00 – 18.00 uur
prijs per persoon op aanvraag