Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Nationaal Park de Weerribben

De Weerribben is een 3500 hectare groot laagveenmoeras. Het landschap kenmerkt zich door een grote afwisseling van water, rietlanden, hooilanden en moerasbossen. U vindt hier vele kruiden, planten, bloemen en vogels, waaronder zeer zeldzame.

We rijden via een mooie route naar de omgeving van Amersfoort voor de koffie met gebak. Aansluitend rijden we verder langs het westelijk gedeelte van de Veluwe en Overijssel naar Nationaal Park de Weerribben. Voor we dit gebied gaan verkennen gebruiken we eerst een uitgebreide koffietafel in een paviljoen in het park. Na de lunch schepen we in voor een vijf kwartier durende rondvaart. De schipper zal tijdens deze tocht uitvoerig vertellen over het schitterende natuurgebied. De boot komt op plaatsen waar soortgelijke of grotere rondvaartboten niet mogen of kunnen komen. Als het mooi weer is, is de boot rondom open, zodat we heerlijk de natuur kunnen opsnuiven. Als de weersomstandigheden echter te wensen overlaten, is de boot wind- en waterdicht en, indien noodzakelijk, verwarmd. Op de terugreis rijden we door de provincie Flevoland. In overleg met de chauffeur kunt u in bijvoorbeeld Urk nog even stoppen om de benen te strekken. Tijdens de terugreis zullen we nog een stop maken voor een drie-gangen diner.

  • Inclusief
  • Exclusief
  • Meer informatie

vervoer per luxe touringcar
kopje koffie of thee met gebak
bezoek aan nationaal park de weerribben
koffietafel met kroket
rondvaart door de Weerribben
een 3-gangen diner
bij 45 deelnemers 1 persoon gratis

Consumpties tijden de lunch en het diner, tenzij anders vermeld.

het genoemde tarief is geldig vanaf 45 personen per touringcar
reisduur van ca. 08.00 tot 21.00 uur
factoren als vertrekplaats, reisduur en aantal personen kunnen invloed hebben op het tarief. Graag maken wij een offerte voor u, waarbij rekening kan worden gehouden met uw wensen.
voor informatie over de rolstoelvriendelijkheid van deze dagtocht verzoeken wij u contact met ons op te nemen