Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nlofferte@ringelberg.nl

Nieuwsberichten

Nieuw bedrijfspand touringcars

Groot nieuws! Leo Ringelberg Touringcars gaat een nieuw bedrijfspand bouwen aan de Leerlooierstraat 141, tegenover ons huidige pand. Het voormalige pand van Arbo Support zal hierbij plaatst maken voor een schitterend, modern bedrijfspand. Van der Heijden bouw en ontwikkeling uit Schaijk gaat het bedrijfspand in samenwerking met lokale ondernemers realiseren. We hopen eind volgend jaar onze intrek in het nieuwe pand te nemen.

Per 01-01-2019 trotse leverancier van Sparta spelersbus

Per 1 januari 2019 is Leo Ringelberg Touringcars de trotse leverancier van de Sparta spelersbus. Naast het vervoeren van de selectie van Sparta, is de touringcar ook inzetbaar voor uw (zakelijke) ritten. Vermeld bij uw aanvraag dat het een rit met de Sparta spelersbus betreft en wie weet zit u binnenkort in deze mooie touringcar op weg naar uw bestemming.

Ringelberg autoverhuur blijft groeien

Het is ontzettend druk bij Ringelberg autoverhuur, waar we uiteraard superblij mee zijn, maar we merkten dat we uit ons jasje (pand) aan het groeien waren. Daarom hebben we per 1 november een tweede pand erbij, speciaal voor onze autoverhuur. U hoeft niet ver te lopen, het zit recht tegenover ons vertrouwde pand aan de Leerlooierstraat 44.

Nieuwe 17-persoons bus

Vandaag hebben we een nieuwe 17-persoons bus besteld bij Ford. Binnenkort zullen er dus 3 van deze bussen in ons bezit zijn. Wij zijn weer trots op onze uitbreiding en bedanken Ford voor deze mooie deal. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van deze kleinbus, of hoe deze eruit ziet? Kijk dan op onze pagina Kleinbus en taxi service.

Huurauto ophalen en inleveren

Sinds kort hebben wij raamtijden ingevoerd om het ophalen en inleveren van de huurauto te vereenvoudigen. Op werkdagen kunt u gedurende de openingstijden van ons kantoor de huurauto ophalen en inleveren, in het weekend zijn er gedurende de dag twee momenten waarop u de huurauto kunt ophalen of inleveren. Heeft u vragen over de mogelijkheden van de autoverhuur, of wilt u een offerte? Kijk dan even op onze pagina autoverhuur, mocht uw vraag daar niet beantwoord worden, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of via (010) 501 87 77.

Maandag tot en met vrijdag
08:30 – 17:30

Zaterdag en zondag
Ophalen: 08:00 – 09:00
Inleveren: 20:00 – 21:00

Extra 9-persoons busjes voor de verhuur

De 9-persoons busjes zijn erg in trek voor feestje, vakanties en uitjes en zijn dus ook vaak allemaal verhuurd. Om toch aan de stijgende vraag te blijven voldoen, hebben we weer twee nieuwe busjes aan ons wagenpark toegevoegd. Uiteraard ook weer witte Volkswagen Transporters.