Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nlofferte@ringelberg.nl

Home / Opleiding touringcarchauffeur

Opleiding touringcarchauffeur

Wil je graag touringcarchauffeur worden en ons team komen versterken?

Ringelberg Touringcars is bereid om hierin te investeren.

Touringcarchauffeur is afwisselende en verantwoordelijke baan. Dat word je niet zomaar. We vervoeren mensen en daar gaan we uiterst zorgvuldig mee om. Onze werkzaamheden variëren enorm en daarom kiezen we bewust voor een divers chauffeurscorps.

Als Ringelbergchauffeur ben je verantwoordelijk voor de bus en het veilig en prettig vervoeren van je passagiers. Je werkzaamheden bestaan uit zowel nationale en internationale ritten (afhankelijk van je wensen). De diensten zijn wisselend en bevatten ook weekenden. Eventuele problemen los je op volgens de voorschriften en werkwijze van ons bedrijf. Je bent het visitekaartje van Ringelberg en bent representatief en communicatief vaardig. Onze functie-eisen zijn onder andere: servicegericht, stressbestendig, flexibel inzetbaar, sociaal en makkelijk in de omgang.

De opleiding tot touringcarchauffeur wordt door een externe opleider/rijschool verzorgd.

Alvorens het traject wordt opgestart neem je deel aan een rij test (minimale vereiste hiervoor is rijbewijs B). De rijschool geeft zijn bevindingen door aan ons en vervolgens zal er gestart worden met de opleiding tot touringcarchauffeur. Na het behalen van het rijbewijs D wordt een arbeidsovereenkomst, die aan een aantal voorwaarden dient te voldoen, gesloten.

Ben je geïnteresseerd en wil je hierover meer informatie, mail dan je C.V. en gemotiveerde sollicitatiebrief naar sophie@ringelberg.nl