Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nlofferte@ringelberg.nl

Home / Dagtochten / Oude Ambachten en Speelgoedmuseum

Oude Ambachten en Speelgoedmuseum

Het Oude Ambachtenmuseum is zeer geschikt voor groepen die op zoek zijn naar nostalgie. Er is zoveel te zien dat u er werkelijk verstelt van zal staan. In totaal zijn er zo 150 verschillende ambachten te zien. Het museum is ook zeer geschikt voor rolstoelgebruikers.

Programma
Vanaf uw opstapplaats vertrekken we naar Terschuur. Aangekomen in Terschuur worden we ontvangen met koffie en gebak in het Oude Ambachten en Speelgoedmuseum. Na de koffie kunt u een kijkje gaan nemen in dit unieke museum. U ziet hier tal van oude ambachten en u waant zich echt weer in de jaren 50. In het speelgoedmuseum kunt u o.a. de grootste berencollectie bewonderen. Rond het middaguur rijden we naar Harskamp voor een heerlijke warme maaltijd. Na het eten krijgt u een hele mooie rondrit per touringcar door de omgeving. Halverwege kunt u nog even de benen strekken en b.v. een kopje thee drinken.

  • Inclusief
  • Exclusief
  • Meer informatie

1 x koffie met gebak
bezoek oude ambachten en speelgoedmuseum
warme maaltijd
vervoer per luxe touringcar
btw
bij 45 deelnemers is er 1 persoon gratis

Consumpties tenzij anders vermeld

het genoemde tarief is geldig vanaf 45 personen per touringcar
reisduur van 08.30 tot 17.30
zeer geschikt voor rolstoelgebruikers en slecht ter been zijnde deelnemers
factoren als vertrekplaats, reisduur en aantal personen kunnen invloed hebben op het tarief. Graag maken wij een offerte voor u, waarbij rekening kan worden gehouden met uw wensen.