Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Paleis het Loo en het Aardhuis

Het 300 jaar oude Paleis het Loo was het lievelingspaleis van Koning-stadhouder Willem de III en Koningin Wilhelmina. De kostbaar ingerichte vertrekken geven een beeld van drie eeuwen bewoning door de Oranjes. Het nabij gelgen Aardhuis is het voormalige jachtchalet van koning Willem III en prins Hendrik en staat synoniem voor wild en natuur.

Programma
We vertrekken deze ochtend tijdig om via een attractieve route naar Apeldoorn te rijden, waar we in Paleis het Loo worden ontvangen met koffie en een Loo taartje. Hierna rijden we naar het verderop gelegen Aardhuis, waar u het voormalig jachtchalet kunt bewonderen en door een ervaren natuurgids wordt rondgeleid in het wildpark, waar u oog in oog komt te staan met bijvoorbeeld het edelhert en het wilde zwijn. Terug op het paleis, zullen we rond het middaguur de ‘Prinsessenlunch’ gebruiken. Eerst wordt u ontvangen met een glas Prosecco Frizzante of verse jus d’orange, waarna u in buffetvorm een kop soep en een rijke keuze uit minibroodjes en sandwiches geserveerd krijgt. Na de lunch heeft u de rest van de middag de tijd om Paleis het Loo te bezoeken. Aan het einde van de middag rijden we weer terug naar uw opstapplaats. Als uitbreiding kunt u uiteraard nog een drie gangen diner gebruiken op de terugreis

  • Inclusief
  • Exclusief
  • Meer informatie

vervoer per luxe touringcar
koffie en een Loo taartje
bezoek aan het Aardhuis
rondleiding van een uur in het wildpark
prinsessenlunch op Paleis het Loo
bezoek Paleis het Loo
bij 45 personen, 1 deelnemer gratis

overige drankjes tijdens de lunch

het genoemde tarief is geldig vanaf 45 personen per touringcar
reisduur 08.00-18.30
Factoren als vertrekplaats, reisduur en aantal personen kunnen invloed hebben op het tarief. Graag maken wij een offerte voor u, waarbij rekening kan worden gehouden met uw wensen.