Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nlofferte@ringelberg.nl

Home / Dagtochten / Pluimveemuseum Barneveld

Pluimveemuseum Barneveld

Een bezoek aan dit museum is een ontdekkingstocht langs alles wat met pluimvee heeft te maken. Naast diverse exposities komt u ook volop levende dieren tegen. Van pasgeboren kuikentjes tot diverse hoenderrassen in onze hoendertuin. Ooit wel eens geprobeerd een veilingklok precies op tijd stil te zetten? Dit en daarnaast nog veel meer, is mogelijk in het Nederlands Pluimveemuseum.

Programma
Vanaf uw opstapplaats rijden we direct naar Barneveld. In het Pluimveemuseum worden we hartelijk ontvangen met koffie en vers appelgebak. Na dit lekkers wordt u rondgeleid door het museum.
In het museum is ook nog een veilinglokaal in bedrijf met een interieur uit 1930. Bezoekers kunnen daar ook nu nog met een druk op de knop de oude veilingklok tot stilstand brengen en daarmee een doosje eieren of een leuk souvenir kopen. Na dit bezoek rijden we naar Hoenderloo voor een uitgebreide koffietafel. In de middag wordt er een mooie tour gemaakt over de Veluwe en een deel vd Utrechtse Heuvelrug.

  • Inclusief
  • Exclusief
  • Meer informatie

2 x koffie met appelgebak
excursie pluimveemuseum
koffietafel met soep en kroket
vervoer per luxe touringcar
btw

consumpties tenzij anders vermeld

reisduur van 09.00 – 17.30 uur
prijs is uitgaand van minimaal 45 deelnemers.
bij 45 deelnemers 1 persoon gratis
factoren als vertrekplaats, reisduur en aantal personen kunnen invloed hebben op het tarief. Graag maken wij een offerte voor u, waarbij rekening kan worden gehouden met uw wensen.