Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Sallandse Heuvelrug en natuurdiorama Holterberg

De Sallandse Heuvelrug ligt in de provincie Overijssel. De Holterberg met zijn uitgestrekte bos- en heidelandschappen is onderdeel van het Nationaal park de Sallandse Heuvelrug en behoort tot één van de mooiste natuurgebieden van ons land.
In dit deel van Nederland leeft de enige levensvatbare populatie van Kornhoenders. Er zijn maar weinig natuurfenomenen in Nederland zo spectaculair als baltsende korhanen in de lente.

Aan de zuidzijde van het Nationaal park bevindt zich het natuurdiorama Holterberg. Het natuurdiorama heeft één van de grootste collecties Europese diersoorten van Nederland en laat meer dan 500 dieren zien. Tevens beschikt het natuurdiorama over 11 levensgrote diorama’s waar veel van de dieren in staan. Deze diorama’s zijn uniek in Nederland.

Programma
Vanaf uw instapplaats rijden we via Utrecht naar de omgeving van Amersfoort, waar we een stop maken voor en kopje koffie met gebak. Na de koffiestop rijden we een toeristische route over de Veluwe en de mooie omgeving van Apeldoorn. Via Deventer rijden we naar Holten, gelegen aan de voet van de Holterberg. Na aankomst staat er een uitgebreide koffietafel voor u klaar. Vervolgens brengen we een bezoek aan het Natuurdiorama Holterberg. Hier vindt u diorama’s waarin dieren in hun natuurlijke omgeving te zien zijn zoals reeën in een winterlandschap.
Na al het moois gezien te hebben in de natuurdiorama’s heeft u de tijd om op eigengelegheid de omgeving te verkennen.

  • Inclusief
  • Exclusief
  • Meer informatie

het vervoer per luxe touringcar
1 x koffie met gebak
koffietafel met kroket
entree natuurdiorama Holterberg
btw
bij 45 deelnemers 1 persoon gratis

Consumpties tijdens de lunch, tenzij anders vermeld

het genoemde tarief is geldig vanaf 45 personen per touringcar
reisduur van 08.30 tot 18.30 uur
factoren als vertrekplaats, reisduur en aantal personen
kunnen invloed hebben op het tarief. Graag maken wij een offerte voor u, waarbij rekening kan worden gehouden met uw wensen.