Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

UFO Restaurant Rotterdam

Het UFO restaurant is een attractie van hoog niveau, de groep gaat aan boord, vervolgens met het hele restaurant omhoog naar 43 meter en draait daar in 90 minuten 2 x 360° rond. Een belevenis met uitzicht van jewelste!

Kijk uit over de Skyline van Rotterdam, de Euromast en de SS Rotterdam.

Programma

Vanaf uw opstapplaats rijden we op het gemak naar Rotterdam, het UFO restaurant. Daar aangekomen stapt u aan boord van het restaurant, u gaat geheel met het restaurant naar 43 meter hoogte. Daar aankomen krijgt u heerlijke verse koffie met gebak geserveerd. Na ongeveer een uur staat u weer met beide benen op de grond en brengt de touringcar U weer terug naar de opstapplaats.

  • Inclusief
  • Meer informatie
  • Koffie met gebak
  • Vervoer per luxe touringcar
  • Btw
Reisduur van 09.30 – 12.00 uur
Rolstoeltoegankelijk

i.p.v. koffie met gebak is een lunch ook mogelijk
Se reisduur is dan 11.00 – 14.00 uur.

Lunch met soep & grillplaat, incl. alle consumpties en 90 minuten panoramavlucht
Vooraf soep, onbeperkt: broodjes, beleg van verschillende soorten kaas en vleeswaren, filet Americain. Sandwiches met zalm en kip. Zelf bakken op de grillplaatjes van pannenkoekjes, omeletten en uitsmijters. Deze kan je vullen met spek, worstjes, paprika, ui, champignons, tomaat, komkommer, geraspte kaas. Aardappel Rösti, fruit. Het gehele arrangement is inclusief drank: Koffie, thee, jus ‘Orange, diverse frisdranken, chocolademelk, Fristi, wijn, bier.