Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Vlinders en Bessenwijn

Beleef eens een verrassende dag in Zeeland met het bekijken van een tropische vlindertuin met watervallen en metershoge palmbomen en een excursie bij een wijnmakerij op het eiland Zuid-Beveland.

Programma
Vanaf uw instapplaats rijden we via een mooie route naar Tropcial Zoo / Vlindertuin de Berkenhof in Kwadendamme. Hier wordt u ontvangen met koffie en heerlijk appelgebak, waarna een rondleiding door de tuin volgt. Het is de grootste overdekte Tropical zoo van Europa met waterpartijen (nieuw een grote waterval), cactussen, metershoge bananenbomen, passieflora’s en vele andere tropische planten en uiteraard de vlinders en hun levenscyclus. Buiten de rondleiding heeft u ook nog de tijd op eigen gelegenheid rond te wandelen. Vervolgens rijden we naar Nieuwdorp waar we allereerst een streeklunch zullen gebruiken. Aansluitend volgt een uitgebreide excursie over de bessenteelt en het wijn maken, inclusief een bezichtiging van de wijn- en jammakerij, een expositie over de bessenteelt en een bezoekje aan de winkel waar alle ambachtelijk gemaakte zwarte bessen producten te verkrijgen zijn. Uiteraard kunt u een glas wijn of sap van de bessen zelf proeven. Deze dag sluiten we af met een driegangen diner.

  • Inclusief
  • Exclusief
  • Meer informatie

het vervoer per luxe touringcar
1 x koffie met gebak
bezoek + excursie vlindertuin
lunch met koffie en thee
bezoek Boonman Wijnmakerij
drie gangen diner
btw
bij 45 personen is de deelname van 1 persoon gratis

overige consumpties tijdens de lunch
drankjes tijdens het diner

het genoemde tarief is geldig vanaf 45 personen per touringcar
reisduur van 08.30 tot 20.30 uur
factoren als vertrekplaats, reisduur en aantal personen kunnen invloed hebben op het tarief. Graag maken wij een offerte, waarbij rekening kan worden gehouden met uw wensen.