Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Touringcars

Voor het comfortabele vervoer van gezelschappen hebben wij de beschikking over een groot aantal moderne touringcars. De wagens hebben zonder meer een goede verwarming, airconditioning en verstelbare zetels. De comfortabele zetels hebben een verstelbare rugleuning en deze zijn allen voorzien van heupgordels. Voorts is er audioinstallatie met cd speler aanwezig en in praktisch alle wagens DVD en monitoren of flatscreens. Voor toegang tot de binnensteden zijn de wagens voorzien van de verplichte milieusticker.

Bij standaard vervoer in de regio van grotere gezelschappen tot maximaal 60 personen hebben we een aantal standaard Mercedes Intouro’s of Iveco Arway’s  beschikbaar. Voor vervoer van een grote hoeveelheid bagage kunnen wij achter sommige touringcars een aanhanger koppelen of een VW LT bak- of bestelwagen met chauffeur inzetten of desgewenst bestuurt u die zelf (zie ook autoverhuur).

Kleinere gezelschappen

Voor kleinere gezelschappen tot 35 personen zijn de Mercedes Tourismo K en de VanHool TX11 heel geschikt, door de beperkte lengte van 10 meter zijn ze goed wendbaar in de stad en toch heel comfortabel.