Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

VIP Touringcars

Voor bedrijven en particulieren die eens echt willen uitpakken hebben we een tweetal VIP of Business Class touringcars beschikbaar.

Allereerst een Van Hool VIP-touringcar met daarin naast de 29 in grijs en zwarttinten uitgevoerde luxe zetels een rondzit achterin waar 6 personen aan kunnen zitten. Een toilet, boordkeukentje met koffiebar en koelkast maken deel uit van de uitrusting met verder natuurlijk een goede klimaatregeling, WiFi en een complete audiointallatie waarop o.m. via de schermen met de laptop een presentatie kan worden gegeven. Apart in deze wagen is het glazen panoramadak waardoor het interieur heel ruimtelijk oogt.

Nieuw in 2016 is de 35 persoons Mercedes Tourismo K. De wagen is voorzien van alle faciliteiten en het interieur is uitgevoerd in een moderne, zakelijke stijl. Naast de 26 comfortabele zetels kunnen 8 personen aan de tafeltjes zitten waardoor er in de wagen een leuke, gezellige, sfeer ontstaat.  Kortom een chique Business Class touringcar met een eigen sfeer.

Eventueel kunt u door een host of hostess de drankjes en/of hapjes laten uitserveren (zie ook catering aan boord). Bij bestelling kunt u opgeven welke drankjes u a/b wenst. Voor informatie hierover en over deze touringcars kunt u contact opnemen via info@ringelberg.nl