Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Walking lunch/dinner in Dé Markthal Rotterdam

De Markthal Rotterdam is de eerste overdekte markthal in Nederland en wordt omschreven als hét foodwalhalla. Hier vindt u 100 spectaculaire versunits met dagverse producten en het plafond van de markthal is het grootste kunstwerk ter wereld. Kortom; genoeg te zien, ruiken, proeven en beleven in dit prachtige gebouw.

Vanaf uw opstapplaats brengt een luxe touringcar u naar Rotterdam. Onderweg halen we onze Rotterdambassadeur op die tijdens een korte tour allerlei leuke en interessante wetenswaardigheden over Rotterdam verteld.

Aangekomen in de Markthal begint u met een heerlijk Spaans tapas assortiment met een mooie rode wijn. Vervolgens proeft u een gerecht uit de Ottomaanse keuken met daarbij een authentieke energieke theesoort. Een heerlijk Frans visgerechtje wordt a la minute gemaakt, terwijl u nippend een aan bruisend glas cava staat te genieten. Op een terras staat reeds een mooi Aziatisch vleesgerechtje op u te wachten en het nagerecht wordt weer op een ander terras in de Markthal verzorgd. Deze culinaire tour wordt afgesloten met een after dinner coffee in een gezellige zaak, waar u eventueel nog kunt blijven naborrelen.

  • Inclusief
  • Exclusief
  • Meer informatie
Vervoer per luxe touringcar
Korte sightseeing Rotterdam net onze Rotterdambassadeur/gids
Walking lunch/dinner inclusief genoemde gerechten en consumpties
Overige niet genoemde drankjes/consumpties/aankopen
Reiscode: TRP14234
Contact: 010 – 5018777 / info@ringelberg.nl

Fotogallerij