Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Wijnarrangement de Luxe

In het Nederlands Wijnmuseum in Arnhem komt de wijncultuur en wijnhistorie opnieuw tot leven. U kunt vandaag een bezoek brengen aan dit Unieke museum. Het is een ware belevenis voor iedereen die meer wil weten over de geschiedenis én de toekomst van wijn.

Programma

Rond het middag uur vertrekt u per luxe touringcar naar Arnhem

U bezoek vanmiddag het Nederlands Wijnmuseum. U wordt hier hartelijk ontvangen met koffie en gebak. Vervolgens wordt u meegenomen naar de Authentieke wijnkelders van het wijnkoperhuis waar de eigenaar u tegemoet komt. Deze kelders ademen de sfeer uit die u meeneemt naar Frankrijk. Hierna volgt een kort bezoek aan het Nederlands wijnmuseum en de wijnwinkel. In de museumkelder start vervolgens de wijnproeverij.

Onder begeleiding van een wijnkenner krijgt u 3 mooie wijnen te proeven en komt u meer te weten over de achtergrond van de wijnen. Het geserveerde stokbrood neutraliseert de smaak zodat de smaak van de volgende wijn goed te proeven is. Als afsluiting wordt er op de terugreis nog een heerlijk 3 gangen diner genuttigd.

  • Inclusief
  • Exclusief
  • Meer informatie
1 x koffie met gebak
Wijnarrangement van 2,5 uur bestaande uit rondleiding, 3 wijnen proeven
3 gangen diner
Vervoer per luxe touringcar
consumpties

Reisduur van 13.30 – 20.30 uur

Uitgaand van minimaal 40 personen

Factoren als vertrekplaats, reisduur en aantal personen kunnen invloed hebben op het tarief. Graag maken wij een offerte voor u, waarbij rekening kan worden gehouden met uw wensen.