Touringcars: +31 (0)10 501 87 77
Autoverhuur: +
31 (0)10 416 04 93

info@ringelberg.nl

Met de zonnetrein door Schoorlse Duinen

Het is een stukje rijden met de touringcar naar Schoorl, maar het bezoek is uniek! U beleefd een heerlijke dag aan de kust met een tocht door het breedste en hoogste duingebied van Nederland. De dag wordt afgesloten met een lunch of diner met uitzicht op zee!

Het gebied waarin de zonnetrein rijdt is normaal gesproken alleen toegankelijk met de fiets of wandelend. De zonnetrein wordt voortbewogen door een elektro trekker, welke een deel van de voeding krijgt van op het dak gemonteerde zonnecollectoren. Zeer milieuvriendelijk! Voor het programma wordt u ontvangen met koffie en een heerlijk struingebakje, waarna u in de zonnetrein stapt. De trein maakt een rondrit van 1,5 uur door de Schoorlse Duinen. Bij terugkomst bij Struin gebruikt u een drankje op het terras en naar wens kunt u nog een lunch of diner gebruiken.

De zonnetrein beschikt over enkele rolstoelplaatsen, het paviljoen is geschikt voor mindervaliden,  beschikt over een invalide toilet en de (rolstoel)touringcar laat u op 30 meter van de ingang uitstappen: kortom, een uitje dat voor iedereen toegankelijk is!